CUPRA Dealer Team och PWR Racing laddar för titelförsvar i STCC 2022

Nykrönta dubbelmästarna CUPRA Dealer Team – PWR Racing kommer att försvara sina båda titlar i STCC TCR Scandinavia 2022, med minst två bilar.

”Vi är mycket glada över att kunna bekräfta att vi är tillbaka i STCC 2022 för att försvara våra titlar efter vår bästa säsong någonsin.”, säger Daniel Haglöf, vd för PWR Racing.

Teamet kommer att ställa minst två CUPRA Leon Competición på startlinjen i STCC 2022 som startar den 13-14 maj på Ring Knutstorp i Skåne.

”Vi utvärderar just nu möjligheterna att driva tre bilar nästa år, men mer information om det kommer senare och samma sak vad gäller vilka förare vi kommer att arbeta med.”, säger Daniel Haglöf.

STCC 2021-säsongen går till historien som PWR Racings bästa någonsin efter att ha säkrat förartiteln, teamtiteln, 13 segrar och 26 pallplatser med förarna Robert Dahlgren och Mikaela Åhlin-Kottulinsky.

”Vi på CUPRA Sverige är oerhört imponerade över PWR Racings rekordsäsong i STCC 2021 och vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med dem till STCC-säsongen 2022.”, säger Per Brinkenberg, märkeschef på CUPRA Sverige, och fortsätter, “Vårt partnerskap med teamet är en viktig del i CUPRAs tillväxt på den svenska marknaden och vi ser fram emot ännu en spännande säsong tillsammans.”

STCC kommer att hålla fem tävlingshelger från maj till oktober 2022 med totalt 15 tävlingsheat på banor som Anderstorp, Mantorp Park och Skellefteå Drivecenter Arena. Läs mer här.

Leave a Reply