Rally-quiz Skaraborg – en ny digital tipsrunda

Det finns många pärlor att upptäcka i Skaraborg under sensommaren. Turistorganisationerna har samlat några favoriter i Rally-quiz Skaraborg, en digital tipsrunda under augusti till september som lockar till besök runt om i Skaraborg. Fina priser väntar de som har flest rätt svar.

Den digitala tipsrundan Rally-quiz Skaraborg är ett lekfullt sätt att locka till besök. I appen Kulturväg Skaraborg finns rally-quizet på tillfälligt besök. Qvarnstensgruvan i Lugnås, Sörboleden i Lundsbrunn, Axevalla Hed, Främmestads hembygdsmuseum, Levene Äng och Kulturkvarteret i Hjo är några exempel på platser. Totalt finns ca 25 platser inlagda med bilder och information. Många av dem ligger vid ett trevligt café eller restaurang, andra inbjuder till picknick. När man besöker platsen dyker en fråga upp i appen att besvara.

– Sensommaren i Skaraborg bjuder på många fantastiska upplevelser. Med Rally-quiz Skaraborg vill vi på ett lekfullt sätt locka till dagsturer och helgutflykter, säger Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare på Next Skövde.

Sin resa startar man genom att ladda ner appen Kulturväg Skaraborg. Sedan är det bara att ge sig ut på sin tipsrunda och ge sin in i jakten på fina skaraborgska priser. Tävlingen pågår till 30 september och i potten ligger en övernattning på Bjertorp Slott, ett brunnspaket på Lundsbrunn Resort & Spa eller en bowlingupplevelse på Lumber & Karle i Kvänum och mycket mer.

Relaterade länkar

1 thought on “Rally-quiz Skaraborg – en ny digital tipsrunda”

Leave a Reply